Όσιμεν: Ο κρυφός όρος στο συμβόλαιο του με τη Γαλατάσαραϊ, μπορούν να τον «κλέψουν» οκτώ ομάδες τον Γενάρη

oshimen_2

bet365

Έναν ειδικό όρο που επιτρέπει σε οκτώ συγκεκριμένες ομάδες να «κλέψουν» τον Βίκτορ Όσιμεν τον ερχόμενο Γενάρη, περιέχει το συμβόλαιο του Νιγηριανού με τη Γαλατάσαραϊ.

Τη «βόμβα» του... Σεπτέμβρη ετοιμάζεται να πυροδοτήσει η Γαλατάσαραϊ.

Οι Τούρκοι τα βρήκαν σε όλα με τη Νάπολι για τον ετήσιο δανεισμό του Νιγηριανού σταρ ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ένα συμβόλαιο το οποίο περιέχει και έναν ειδικό όρο... ελευθερίας. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Όσιμεν κατάφερε να «κερδίσει» μια ειδική ρήτρα που ουσιαστικά επιτρέπει σε οκτώ μεγάλα κλαμπ να τον αποκτήσουν τον ερχόμενο Γενάρη. Όπως αποκαλύπτει η «Standard», οκτώ ομάδες, ανάμεσα τους οι Τσέλσι, Άρσεναλ και Μπάγερν, μπορούν να «σπάσουν» τη ρήτρα του Όσιμεν και να τον κάνουν δικό τους τον ερχόμενο Γενάρη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα