«Αγία Άννα Heroes»: Ομάδα στον Βόλο δημιουργεί τμήμα για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού

Newsroom
heroes

bet365

Σε μία τρομερή ενέργεια προχωρά ο σύλλογος Αγία Αννα καθώς δημιουργεί τμήμα για παιδιά που είναι στο φάσμα του αυτισμού!

Τρομερή κίνηση από τον Αθλητικό Σύλλογο Αγία Αννα, καθώς ανακοίνωσε τη δημιουργία τμήματος για παιδιά που είναι στο φάσμα του αυτισμού. Μάλιστα, όπως ενημερώνει ο σύλλογος, δύναται να ικανοποιήσει με επιστημονικό, αλλά και διασκεδαστικό τρόπο τις αθλητικές ανάγκες, τις δυνατότητες, τους στόχους και την εξέλιξη των αθλουμένων που βρίσκονται στο φάσμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Αγία Άννα», με ιδιαίτερη χαρά και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει την δημιουργία του προγράμματος «Αγία Άννα Heroes», ένα νέο τμήμα της Σχολής μας για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού!

Η ακριβής διαμόρφωση του προγράμματος προέκυψε ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχούς διεργασίας και συζητήσεων, ώστε να δύναται να ικανοποιήσει με επιστημονικό, αλλά και διασκεδαστικό τρόπο τις αθλητικές ανάγκες, τις δυνατότητες, τους στόχους και την εξέλιξη των αθλουμένων που βρίσκονται στο φάσμα. Έχοντας ενημερωθεί πλήρως, όλον αυτόν τον καιρό, για την σπουδαιότητα και την σημαντικότητα της οργανωμένης και εξειδικευμένης βοήθειας αυτών των παιδιών, καθώς και των οικογενειών τους, ειδικότερα όταν αυτή ξεκινάει από μικρή ηλικία, προσπαθήσαμε να χτίσουμε πολύ προσεκτικά ένα αθλητικό περιβάλλον που θα βοηθήσει αυτά τα παιδιά να ενταχθούν σε ένα υγιές κοινωνικό γίγνεσθαι, να μάθουν να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά με τους συνομίληκούς τους και να διαχειριστούν καλύτερα τα συναισθήματά τους.

Επικεφαλής του θα είναι η κ. Χρύσα Λεϊμονή, συμβουλευτική ψυχολόγος με εξειδίκευση στα παιδιά και την ειδική αγωγή και ειδικότερα στα παιδιά που ανήκουν στο αυτιστικό φάσμα και τις αναπτυξιακές διαταραχές που αντιμετωπίζουν. Η κ. Λεϊμονή θα είναι υπεύθυνη για την αξιολόγηση των παιδιών που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμά μας, ενώ θα παρακολουθεί και θα συμμετέχει ενεργά σε όλες τις προπονήσεις του τμήματος. Παράλληλα, οι προπονητές που θα αναλάβουν το αμιγώς αθλητικό κομμάτι του «Αγία Άννα Heroes» είναι, επίσης, απόλυτα εξειδικευμένοι στο παρόν πλαίσιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε σχετική μέριμνα από πλευράς μας για την προσέγγιση εθελοντών που θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα, με μακρόχρονη εμπειρία και τριβή με άτομα στο φάσμα του αυτισμού.

Μπορείτε να μάθετε πληροφορίες, σχετικά με όσα χρειάζονται για την δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα, καθώς και για τις ημέρες και τις ώρες των προπονήσεων, καλώντας στο 6944872965, είτε στέλνοντας σχετικό e-mail στο [email protected]!
Οι ήρωες της ζωής έχουν πλέον το δικό τους γήπεδο!

\

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα