Ολυμπιακός: Εμαθε τους αντιπάλους του για τη 2η και 3η φάση του UEFA Youth League

Ολυμπιακός: Εμαθε τους αντιπάλους του για τη 2η και 3η φάση του UEFA Youth League

Newsroom
Ολυμπιακός Κ20

bet365

Ο Ολυμπιακός, ως κάτοχος του UEFA Youth League έχει προκριθεί απευθείας στη 2η φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού JK Tallinna Kalev U19 – FC Santa Coloma U19.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι ο νυν πρωταθλητής Ευρώπης σε επίπεδο Κ20, έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους τους για τη δεύτερη και τη τρίτη φάση του UEFA Youth League!

Οι περνούν απευθείας στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης και εκεί θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού JK Tallinna Kalev U19 – FC Santa Coloma U19, ομάδες από Εσθονία και Ανδόρα αντίστοιχα.

Ο πρώτος αγώνας σύμφωνα με την UEFA θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου, ενώ το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 6 Νοεμβρίου. Παράλληλα, από την κλήρωση βγήκε και το ζευγάρι του τρίτου γύρου της διοργάνωσης. Ο νικητής από το ζευγάρι του Ολυμπιακού της δεύτερης φάσης, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή από το ζευγάρι AS Trencin U19 – FC Zbrojovka Brno U19, από Σλοβακία και Τσεχία αντίστοιχα.

Οι ημερομηνίες των αγώνων του τρίτου γύρου έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Νοεμβρίου και 11 Δεκεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα