Κούμαν για Μπέργκβαϊν: «Πάει στα 26 στη Σαουδική Αραβία, η πόρτα της Ολλανδίας είναι κλειστή»

Κούμαν για Μπέργκβαϊν: «Πάει στα 26 στη Σαουδική Αραβία, η πόρτα της Ολλανδίας είναι κλειστή»

Newsroom
Χωρίς τον Μπεργκβάιν κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άγιαξ

bet365

Σκληρή κριτική από τον Ρόναλντ Κούμαν προς τον Στίβεν Μπέργκβαϊν για την απόφασή του να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία, τονίζοντας παράλληλα πως δεν υπολογίζει για την εθνική Ολλανδίας.

Στη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στίβεν Μπέργκβαϊν, καθώς η Αλ Ιτιχάντ έκλεισε το deal με τον Άγιαξ για το ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τη σειρά του ο πρώην επιθετικός της Τότεναμ έχει ανάψει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, σε μια απόφαση βέβαια που βρίσκει απέναντι στον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των Οράνιε άσκησε σκληρή κριτική για την απόφαση του Μπέργκβαϊν να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία ενώ είναι 26 ετών, τον κατηγόρησε για έλλειψη αθλητικής φιλοδοξίας και ξεκαθάρισε πως η πόρτα της εθνικής Ολλανδίας είναι κλειστή.

«Ο Στίβεν Μπέργκβαϊν πάει στη Σαουδική Αραβία ενώ είναι 26 ετών. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια απόφαση που στερείται αθλητικής φιλοδοξίας. Η πόρτα της εθνικής ομάδας έχει κλείσει. Πιθανότατα γνώριζε ότι θα το πω αυτό» ήταν τα λόγια του για τον Μπέργκβαϊν, ο οποίος συνολικά έχει καταγράψει 35 συμμετοχές με τους Οράνιε με απολογισμό οκτώ γκολ..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα