Αλ Καλίτζ: Η πρώτη προπόνηση του Φορτούνη δίπλα στον Κουρμπέλη

Αλ Καλίτζ: Η πρώτη προπόνηση του Φορτούνη δίπλα στον Κουρμπέλη

Ο Φορτούνης

bet365

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού φόρεσε τη φανέλα της Αλ Καλίτζ και έπιασε δουλειά με την πρώτη του προπόνηση.

Νέα εποχή στην καριέρα του Φορτούνη με την ένταξή του στην Αλ Καλίτζ. Ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού μάλιστα στις φωτογραφίες που ανέβασε η νέα του ομάδα στην πρώτη του προπόνηση με το πετρόλ χρώμα της Αλ Καλίτζ βρισκόταν δίπλα στον Κουρμπέλη. Έτσι ο «Φόρτου» αρχίζει να μετρά αντίστροφα για να πάρει και την πρώτη του συμμετοχή.

Θυμίζουμε πώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από ερώτηση του Gazzetta στη Media Day της Εθνικής μας για τον Φορτούνη τόνισε ανάμεσα στα άλλα πώς «δεν είναι μόνο ο Φορτούνης αλλά και είναι και ο Κουρμπέλης. Μίλησα με αυτά τα δύο παιδιά. Καταλαβαίνω τις θέσεις τους αυτό το καλοκαίρι. Το σκηνικό γύρω από τη μεταγραφή τους πήρε αρκετό χρόνο. Είμαι χαρούμενος που και οι δύο είναι σε ομάδα.

Όσον αφορά στον Φορτούνη έχουμε συζητήσει για αυτό το θέμα. Είναι στο χέρι του και ξέρει τι σκέφτομαι για τον ίδιο και την Εθνική. Καταλαβαίνω ότι τώρα προτεραιότητά του ήταν να βρει ομάδα. Ξέρει την σκέψη μου. Και ο Κουρμπέλης είναι σε παρόμοια θέση. Περίμενα να είναι σε ρυθμό και σε ομάδα. Υπολογίζω και τους δύο εύχομαι να είναι στην επόμενη κλήση μαζί μας».

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Twitter της Αλ Καλίτζ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα