Μαρσέλο: Η Φλουμινένσε δίνει το όνομα του Βραζιλιάνου στο γήπεδο της ακαδημίας της

Μαρσέλο: Η Φλουμινένσε δίνει το όνομα του Βραζιλιάνου στο γήπεδο της ακαδημίας της

Newsroom
marcelo_fluminense

bet365

Η Φλουμινένσε ετοιμάζεται να τιμήσει τον Μαρσέλο, καθώς θα μετονομάσει το γήπεδο της ακαδημίας της σε «Estadio Marcelo Vieira».

Μια σπουδαία καριέρα γεμάτη διακρίσεις. Μια καριέρα επί χρόνια στο αριστερό φτερό της Ρεάλ Μαδρίτης, εκεί όπου μεταξύ άλλων πανηγύρισε πέντε Champions League. Ο Μαρσέλο διέπρεψε στην Ευρώπη με τη φανέλα των Μαδριλένων, όμως οι καταβολές του είναι από τη Βραζιλία και τη Φλουμινένσε από την οποία ξεπήδησε.

16 χρόνια μάλιστα μετά την αποχώρησή του επέστρεψε στην αγαπημένη του Φλουμινένσε με την οποία κατέκτησε το Copa Libertadores και ο σύλλογος αποφάσισε να τον τιμήσει, δίνοντάς το όνομά του στο γήπεδο της ακαδημίας του.

Συγκεκριμένα το στάδιο Estadio Vale das Laranjeiras πρόκειται να μετονομαστεί σε Estadio Marcelo Vieira προς τιμήν του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, ο οποίος παραμένει ακόμα στη Φλουμινένσε με ενεργό συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2024.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα