«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ομάδες από το Κατάρ ο Ζίγιες»

Ανδρέας Σουλάι
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ομάδες από το Κατάρ ο Ζίγιες»

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ο Χακίμ Ζίγιες βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με την Αλ Γκαράφα από το Κατάρ.

Εκτός Κωνσταντινούπολης και Γαλατάσαραϊ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χακίμ Ζίγιες. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους της Γαλατά ώστε να λύσει το συμβόλαιο του και να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός ήταν μια από τις ομάδες που έμπλέξαν στο εξωτερικό με την περίπτωση του Ζίγιες, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν τα σενάρια και τόνισαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μαροκινό. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ο Ζίγιες βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με ομάδες από το Κατάρ.

Πιο συγκεκριμένα το «footmercato» αποκάλυψε πως ο Ζίγιες συζητάει με ομάδες από το Κατάρ, ανάμεσα τους και η Αλ Γκαράφα. Η υπόθεση του Ζίγιες αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς ο Μαροκινός θέλει να βάλει τέλος στο συγκεκριμένο ζήτημα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα