Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ

Newsroom
Κλήρωση ΕΠΣΑΝΑ

bet365

Την Τετάρτη (4/9) έλαβαν χώρα οι κληρώσεις των τριών πρωταθλημάτων καθώς και του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, με τα σωματεία να δίνουν δυναμικό «παρών».

Κατά τη διάρκεια των κληρώσεων ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρης Γιαρένης έκανε γνωστή τη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση για θέματα που αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 4/9 η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α΄, Β΄ , Γ΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ καθώς και του Κυπέλλου στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN.

Τα σωματεία έδωσαν δυναμικό παρών καθώς παρέστησαν εκπρόσωποι του συνόλου των ομάδων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης πήρε τον λόγο και αφού ευχήθηκε σε όλα τα σωματεία, στους παράγοντες και στους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία με υγεία, γνωστοποίησε την συνάντηση που είχε χθες Τρίτη (3/9) με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση για ζητήματα που αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας της Ελλάδας Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός υποδομών και μεταφορών της Ελλάδας αρμόδιος για θέματα μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο πρόεδρος της Super League 2 Πέτρος Μαρτσούκος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Γιάννης Αποστόλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα