Δυνατές επιλογές με απόδοση 12.50 στην πρεμιέρα του Nations League!

Newsroom
ronaldo
Εκκίνηση στο UEFA Nations League με σπουδαία παιχνίδια στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Την Πέμπτη, δεσπόζουν οι αναμετρήσεις στο κορυφαίο γκρουπ δυναμικότητας της διοργάνωσης.

Στο «Da Luz» (21:45) θα μονομαχήσουν Πορτογαλία και Κροατία και το «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Ρονάλντο και Μόντριτς μαγνητίζει τους φιλάθλους. Με δεδομένο ότι πρόκειται για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Group A1 περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι προπονητές Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Ζλάτκο Ντάλιτς στο πρώτο ματς μετά το Euro δεν θα πάρουν υπερβολικά ρίσκα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ακόμη στην έναρξη της σεζόν και οι παίχτες δεν έχουν φορτσάρει. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.30.

Την ίδια ώρα στο Group A4 δεσπόζει η αναμέτρηση στο Βελιγράδι ανάμεσα σε Σερβία και Ισπανία. Η «Φούρια Ρόχα» πριν από 52 μέρες ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Euro και απέδειξε ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Αντίθετα οι Σέρβοι απογοήτευσαν και ψάχνουν ένα αγωνιστικό update. Οι Ισπανοί θα μπουν πάνοπλοι στο τερέν, υπερτερούν σε όλους τους τομείς και η νίκη τους από ημίχρονο κοστολογείται σε απόδοση 2.10.

Στον ίδιο Group (A4) βρίσκονται Δανία και Ελβετία που θα αναμετρηθούν στο «Parken» της Κοπεγχάγης. Οι Ελβετοί διακρίνονται για το γρήγορο παιχνίδι τους και συχνά ξεχνούν τα αμυντικά τους καθήκοντα δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση. Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός ότι στα 5 ματς στο Euro σκόραραν σε όλα και βρήκαν 8 φορές δίχτυα, ενώ τρία ματς σταμάτησαν στο 1-1! Οι Δανοί στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε 4 παιχνία πρόσφεραν τρεις ισοπαλίες (οι δυο με 1-1) και μια ήττα. Απόδοση 2.62 για σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης.

Ο συνδυασμός και των τριών επιλογών με απόδοση 12.50!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα