Στην Αυστραλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουάν Μάτα

Newsroom
Στην Αυστραλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουάν Μάτα

bet365

Οι Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χουάν Μάτα, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Φλεβάρη του 2024.

Ο Χουάν Μάτα βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη πηγαίνοντας σε μία καινούργια ήπειρο για εκείνον, αφού μετά την Ευρώπη και την Ασία, θα αγωνιστεί και στην Ωκεανία. Λίγους μήνες αφότου έμεινε ελεύθερος από την Βίσελ Κόμπε της Ιαπωνίας, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς της Αυστραλίας.

Ο 36χρονος Ισπανός επιθετικός μέσος, που έχει φορέσει την φανέλα των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Βαλένθια, αποφάσισε να μην βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Συνολικά στην ποδοσφαιρική του... ζωή έχει αγωνιστεί σε 651 παιχνίδια σκοράροντας 142 γκολ και δίνοντας 150 ασίστ ενώ μετράει ακόμη και 41 συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας (11 γκολ) με την οποία κατέκτησε ένα Μουντιάλ (2010), αλλά κι ένα Euro (2012).

Η ανακοίνωση των Αυστραλών:

@Photo credits: wswanderersfc.com.au

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα