Παναθηναϊκός: Ο Αντρέας Ίβανσιτς είναι Παναθηναϊκός για μια ζωή, ακόμα σφυρίζει τον ύμνο του!

Παναθηναϊκός: Ο Αντρέας Ίβανσιτς είναι Παναθηναϊκός για μια ζωή, ακόμα σφυρίζει τον ύμνο του!

Newsroom
ΙΒΑΝΣΙΤΣ

bet365

Ο πολύ αγαπητός στους οπαδούς του Τριφυλλιού, Αντρέας Ίβανσιτς, ήταν καλεσμένος σε podcast και αναφέρθηκε σε διάφορα περιστατικά από την πορεία του στον Παναθηναϊκό, του οποίου ο ύμνος παίζει ακόμη στο σπίτι του!

Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια από την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό όμως ο Αυστριακός, πρώην ποδοσφαιριστής και νύν τεχνικός διευθυντής της Φερστ Βιέννης τον έχει πάντα στην καρδιά του!

Ο Αντρέας Ίβανσιτς ήταν καλεσμένος του Χρίστου Παπαδημητρίου στην εκπομπή Podball Show στο YouTube και ανέσυρε τις αναμνήσεις από τα... πράσινα χρόνια του!

Μεταξύ άλλων, ο Ίβανσιτς εξήγησε πως πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και θυμήθηκε τις μεγάλες κόντρες με τον Ολυμπιακό! Ακόμη, «έβγαλε το καπέλο του» στον επαγγελματισμό του Γιώργου Καραγκούνη και μίλησε για τον τρόπο που αποχώρησε από το Τριφύλλι μετά από μια περίοδο που ο Χενκ Τεν Κάτε δεν τον υπολόγιζε!

Δείτε εδώ το απόσπασμα με τον Ίβανσιτς να σφυρίζει τον ύμνο του Παναθηναϊκού:

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Podball Show.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα