Ροναλντίνιο: «Παρών» σε εκδήλωση στα κατεχόμενα

Newsroom
ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ
Ο θρυλικός Ροναλντίνιο βρίσκεται στα κατεχόμενα, προσκεκλημένος από την PARS International Media για μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα το βράδυ της Παρασκευής (6/9).

Στα κατεχόμενα της Κύπρου βρίσκεται ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο. Ο παλαίμαχος άσος της «στρογγυλής θεάς» προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στα κατεχόμενα, ως προσκεκλημένος σε εκδήλωση της PARS International Media.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έγινε αποδέκτης μεγάλης υποδοχής, με τους ανθρώπους του event να του χαρίζουν και μια ανθοδέσμη κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο.

Η βραδιά International Summit Awards θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου στην Κερύνεια και το ξενοδοχείο Chamada Prestige.

Σίγουρα, πρόκειται για μια δυσάρεστη είδηση για τον κυπριακό λαό, μια κίνηση από έναν αθλητή που τυγχάνει παγκόσμιας αποδοχής και αγάπης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα