Σούπερ Τριάδα με απόδοση 33 στις μάχες τους Nations League!

Newsroom
Μπαπέ
Με αρκετά σπουδαία ματς σε όλη την Ευρώπη συνεχίζεται η δράση στο Nations League.

Μετά από μία εξαιρετική πορεία στο Euro, η Τουρκία ξεκινά το ταξίδι της στη διοργάνωση από την δύσκολη έδρα της Ουαλίας (21:45). Οι γηπεδούχοι δεν διαθέτουν την ποιότητα των φιλοξενούμενων και η τριάδα των Τσαλχάνογλου, Γκιουλέρ και Γιλντίζ είναι ικανή να κάνει τη διαφορά στο συγκεκριμένο ματς: Στο 2.80 προσφέρεται η νίκη της Τουρκίας.

Έχοντας ως παρακαταθήκη μία σειρά καλών εμφανίσεων στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Σλοβενία και η Αυστρία μπαίνουν στη μάχη του Nations League (21:45) σε ένα ομολογουμένως αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι των Σπόραρ και Τσέριν διαθέτουν ένα αξιόμαχο σύνολο, που είναι αρκετά σκληρό στην έδρα του, ενώ και οι Αυστριακοί έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια πως μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα μακριά από την έδρα τους. Η πλάστιγγα γέρνει προς την ισορροπία και η ισοπαλία συνοδεύεται με απόδοση 3.40.

Το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς διεξάγεται στο Παρκ Ντε Πρενς, όπου η Γαλλία υποδέχεται την Ιταλία (21:45). Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, που θα στηριχθούν ξανά στα… βαριά τους όπλα (Μπαπέ, Γκριεζμάν), την ώρα που οι Ιταλοί ψάχνουν ένα restart μετά από μία κάκιστη πορεία στο Euro. Οι δύο ομάδες έχουν σε πρώτο πλάνο την αμυντική τους λειτουργία και ο χαρακτήρας του ντέρμπι αναμένεται να κρατήσει χαμηλά το σκορ. Έτσι, δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ και το Under 1.5 προσφέρεται σε απόδοση 3.50.

O συνδυασμός και των τριών επιλογών με απόδοση 33!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).


ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα