Ντι Μαρία στη βραδιά της Αργεντινής προς τιμήν του: «Τώρα είμαι απλά ένας ακόμα οπαδός» (vids)

Ντι Μαρία στη βραδιά της Αργεντινής προς τιμήν του: «Τώρα είμαι απλά ένας ακόμα οπαδός» (vids)

Newsroom
ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ

bet365

Εμφανώς συγκινημένος ο Άνχελ Ντι Μαρία αποχαιρέτησε την αγαπημένη του εθνική Αργενινής πριν τη νίκη με 3-0 επί της Χιλής για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία βρέθηκε στο «El Monumental» με την οικογένειά του για τον αγώνα της Αργεντινής με τη Χιλή (3-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της λατινικής Αμερικής, όπου τιμήθηκε από την «Αλμπισελέστε» για την συνεισφορά του στην ομάδα μετά και το επίσημο «αντίο» του.

Μιλώντας πριν από το παιχνίδι φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος: «Έχω πολλά συναισθήματα μέσα μου. Είναι δύσκολο να μιλήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην AFA. Πέρασα 16 χρόνια μαζί τους. Έζησα δύσκολα πράγματα και κατέληξα ευτυχισμένος δίπλα τους. Τώρα είμαι απλά ένας ακόμη οπαδός. Τώρα θα είμαι εκεί πάνω με την οικογένειά μου. Θα συνεχίσω να είμαι στο Κόπα Αμέρικα, στα Παγκόσμια Κύπελλα και να τους υποστηρίζω».

Ο Λέο Μέσι εμφανίστηκε στις γιγαντοθόνες για να στείλει το δικό του μήνυμα στον επί χρόνια διόσκουρό του στην εθνική. «Ελπίζω να απολαύσεις αυτή τη βραδιά με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου. Έχουμε πει όλα όσα έπρεπε να πούμε. Έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά. Ποιος θα πίστευε ότι θα τελείωνε έτσι; Θα μας λείψεις τόσο πολύ. Τα λέμε σύντομα».

Απόντος του του τραυματία Μέσι και με τον Ντι Μαρία να παρακολουθεί από την κερκίδα, η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο κόντρα στην Χιλή. Ο ΜακΆλιστερ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό, μετά από ασίστ του Χούλιαν Άλβαρες. Ο επιθετικός της Ατλέτικο στο 84' με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0 και ο Ντιμπάλα στο 91ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα