Ντεπάι: Στην Κορίνθιανς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ολλανδός

Ντεπάι: Στην Κορίνθιανς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ολλανδός

Newsroom
Memphis Depay 100

bet365

Στη Βραζιλία για λογαριασμό της Κορίνθιας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι.

Ο Μέμφις Ντεπάι ψάχνει λιμάνι για να αράξει τα τελευταία χρόνια, με τον 30χρονο πλέον ποδοσφαιριστή να μην βρίσκεται στα στάνταρ των προηγούμενων ετών.

Έχοντας μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι, στην οποία είχε πάει τον Ιανουάριο του 2023 από την Μπαρτσελόνα, ο Ολλανδός αναζητάει πλέον την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Σύμφωνα με την «Globoesporte», φαίνεται πως την έχει βρει, αλλά αυτή τη φορά εκτός Ευρώπης. Ο Ντεπάι είναι ένα βήμα μακριά από την Κορίνθιας, στην οποία θα υπογράψει, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, διετές συμβόλαιο.

Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τον σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα