Nations League: Mε Stoiximan Master και ενθουσιασμό κόντρα στη Φινλανδία η Εθνική!

Newsroom
Ιωαννίδης
Με ψυχολογία, ενθουσιασμό και πολύ κόσμο στο πλευρό της, η Ελλάδα είναι έτοιμη για νικηφόρο ξεκίνημα κόντρα στη Φινλανδία. Ανάλυση και προγνωστικά.

Στη μάχη του Nations League ρίχνεται η Ελλάδα, που φιλοξενεί τη Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 1η αγωνιστική του Group 2 στην 2η κατηγορία της διοργάνωσης. Τον όμιλο συμπληρώνουν οι Αγγλία και Ιρλανδία.

Η εθνική Ελλάδας βρίσκεται σε φάση αναδόμησης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού. Η παρουσία σε μια μεγάλη διοργάνωση έχει λείψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο υπάρχει δίψα για διάκριση.

Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Ελλάδα - Φινλανδία!

Η ανασταλτική λειτουργία παραμένει ένα στοιχείο του παιχνιδιού που θα επιχειρήσει να επενδύσει ο Γιοβάνοβιτς, που είναι γνωστός για την επιμονή του στην πειθαρχία και τους ξεκάθαρους ρόλους στο χορτάρι. Η συνέπεια της δημιουργίας μεσοεπιθετικά και της εκτελέσης στη γραμμής κρούσης, έχει κοστίσει σε κρίσιμα ματς και είναι ένα σοβαρό ζητούμενο κόντρα στους Φινλανδούς.

Η Φινλανδία είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία. Με αρχηγό τον Τέεμου Πούκι, έναν από τους πιο έμπειρους επιθετικούς της Σκανδιναβίας, η ομάδα του Κάρνεβα δείχνει ανταγωνιστική και σίγουρα δυσκολοκατάβλητη.

Στο 12.00 να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της η Εθνική Ελλάδος

Η τακτική των Φινλανδών βασίζεται στην καλή αμυντική οργάνωση και την αποτελεσματική εκμετάλλευση των αντεπιθέσεων, ενώ το physical game και η προσήλωση στο πλάνο είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό τους.

Η Ελλάδα με πολύ κόσμο στο πλευρό της, ενθουσιασμό και την ηρεμία που δίνει στον πάγκο ο Γιοβάνοβιτς, θα προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά. Η Φινλανδία, θα παίξει πίσω από τη μπάλα ψάχνοντας την κόντρα, δύσκολα όμως θα βρει ανοργάνωτη την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Under 4,5 γκολ & Να σκοράρει ο Παυλίδης σε απόδοση 4.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα