Τρεις κορυφαίες επιλογές για τα σπουδαία παιχνίδια της αγωνιστικής!

Newsroom
Γιαμάλ
Η αυλαία της δεύτερης στροφής του Nations League ανοίγει την Κυριακή (8/9) με τις κόντρες να θυμίζουν κάτι από… Euro.

Στη Γενεύη η Ελβετία περιμένει την Ισπανία (21:45) στο πλέον αναμενόμενο ματς της βραδιάς για τον 4ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και κάτοχοι του Nations League άρχισαν με λευκή ισοπαλία στο Βελιγράδι με τη Σερβία την κούρσα στον θεσμό και επί ελβετικού εδάφους θα επιδιώξουν το πρώτο «τρίποντο», αξιοποιώντας αυτή τη φορά τις ευκαιρίες.

Η Ελβετία από την πλευρά της έκανε πρεμιέρα με το αριστερό στον όμιλο εξαιτίας του 2-0 από τη Δανία με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, τελειώνοντας μάλιστα την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τζάκα.

Οι αναμετρήσεις τους στην πρεμιέρα συνδυάστηκαν με No Goal, ωστόσο οι Ισπανοί προέρχονταν από τέσσερα σερί G/G στα νοκ άουτ του Euro. Το G/G στην Ελβετία προσφέρεται στο 1.98.

Το έτερο παιχνίδι του ομίλου γίνεται νωρίτερα στο «Parken» της Κοπεγχάγης ανάμεσα σε Δανία και Σερβία (19:00).

Οι Δανοί του Λαρς Κνούντσεν «λύγισαν» στο τέλος την Ελβετία για να τεθούν επικεφαλής στον όμιλο, την ώρα που οι Σέρβοι κράτησαν στο μηδέν την Ισπανία.

Η συνολική προϊστορία τους είναι απολύτως μοιρασμένη (5-1-5), με το 0-0 στο πρόσφατο Euro να είναι η μοναδική ισοπαλία και να σταματά το σερί τριών νικών της Δανίας, καταδεικνύοντας όμως τις μικρές διαφορές ανάμεσά τους. Η ισοπαλία στην Κοπεγχάγη είναι σε απόδοση 3.75.

Στο γήπεδο της Μπενφίκα στη Λισαβόνα διεξάγεται άλλη μία ενδιαφέρουσα μονομαχία ανάμεσα σε Πορτογαλία και Σκωτία (21:45) για τον 1ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν ιδανικά στον θεσμό με το 2-1 επί της Κροατίας συνδυάζοντας με «τρίποντο» μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα λόγω της απόσυρσης του Πέπε και του γκολ Νο900 του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αντίθετα οι Σκωτσέζοι υπέστησαν ψυχρολουσία με το 2-3 από την Πολωνία, δεχόμενοι γκολ στο φινάλε των καθυστερήσεων ενώ μετρούν τρεις σερί ήττες από την Πορτογαλία, με τελευταία νίκη το μακρινό 1980. Η παρέα του Κριστιάνο δείχνει έτοιμη για το 2/2 και το προβάδισμα και νίκη από το ημίχρονο είναι σε απόδοση 1.70.

Ο συνδυασμός και των τριών επιλογών με απόδοση 12.50!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Αdvertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα