Κόβατσιτς: Ο Ρονάλντο πιέζει την Αλ Νασρ να... ξηλωθεί για τον Κροάτη

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
kovacic_man_city

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παροτρύνει τον Αλ-Νασρ να κινηθεί τον Ιανουάριο για τον Ματέο Κόβατσιτς, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να είναι πρόθυμη να προσφέρει ετήσιο μισθό 65 εκατ. δολάρια! 

Σύμφωνα με το CBS Sports, η Αλ Νασρ είναι έτοιμη να προσφέρει 1.000.000 δολάρια την εβδομάδα στον Ματέο Κόβατσιτς, δίνοντάς του δηλαδή έξι φορές παραπάνω από τα λεφτά που κερδίζει αυτήν τη στιγμή στη Σίτι. Αν συμβεί αυτό, δεδομένα, ο Κροάτης μέσος θα είναι ένας από τους ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο.

Μάλιστα, ο λόγος που δεν έγινε κίνηση αυτό το καλοκαίρι είναι ότι δεν κατάφεραν να απεμπλακούν από τους Σαντιό Μανέ και Αντερσον Ταλίσκα. Ετσι δεν υπήρχε χώρος στο ρόστερ για άλλους ξένους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ρονάλντο φέρεται να παίζει καθοριστικό ρόλο ώστε οι άνθρωποι της Αλ Νασρ να ανοίξουν για τα καλά το πορτοφόλι τους και να φέρουν τον παίκτη στα Εμιράτα. Οι δύο τους πέρασαν τρία χρόνια μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης και μένει να δούμε αν θα επανενωθούν. Γι' αυτό βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε ως τον Γενάρη.

Εκτός από τον Κόβατσιτς, η Αλ-Νασρ σκέφτεται να αγοράσει και τον Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος. Ωστόσο, οποιαδήποτε κίνηση για τον Γάλλο μέσο θα θεωρηθεί ως συμπληρωματική και δεν επηρεάζει την επιθυμία για τον Κόβατσιτς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα