Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (08/09) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η νικηφόρα πρεμιέρα της Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Αεράτη! Με την αύρα του Γιοβάνοβιτς και τέρμα το γκάζι από το ξεκίνημα, η εθνική έκανε ποδαρικό με το δεξί στο Nations League.

Live Sport: Φώτης σόου! Με τον ομορφότερο τρόπο και σούπερ Ιωαννίδη ξεκίνησε η εποχή Γιοβάνοβιτς στην Εθνική. Δύο γκολ ο φορ του ΠΑΟ, ενδιάμεσα ο αυτογκόλ του Καλμάν. Ουσιαστική και απόλυτα διαβασμένη η γαλανόλευκη.

Φως των Σπορ: Φωτεινό ξεκίνημα. Ιδανική αρχή στην εποχή Γιοβάνοβιτς, η Εθνική 3-0 τη Φινλανδία με σούπερ Ιωαννίδη. Η Ελλάδα άργησε να μπει στο πνεύμα αλλά μετά το πρώτο γκολ ήταν κυρίαρχος και πάει ως πρώτη στον όμιλο για το μεθαυριανό ματς στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τι έσωσε τον Ελ Καμπί. Άλλος άνθρωπος! Πώς βρήκε πάλι τον εαυτό του... Γιατί τον είχε πάρει από κάτω και είχε χάσει την ψυχολογία του και γιατί πατάει καλύτερα πλέον ο Μαροκινός γκολτζής.

Ώρα των Σπορ: Τελειώνει σήμερα. Είτε έτσι, είτε αλλιώς... Η ΑΕΚ περιμένει οριστική απάντηση του Φοφανά που μέχρι αργά το βράδυ χθες ήταν στο απόλυτο 50-50. Εξαιρετική περίπτωση φορ και η εναλλακτική που έχει η ΑΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα