Εθνική Ελπίδων: Αποστολή στη Σλοβενία

Εθνική Ελπίδων: Αποστολή στη Σλοβενία

Newsroom
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΥΠΡΟΣ
Με προορισμό τη Σλοβενία θα αναχωρήσει το απόγευμα η Εθνική Ελπίδων, στο πλαίσιο της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Euro U-21.

Με προορισμό τη Σλοβενία αναχωρεί σήμερα το απόγευμα η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα το πρωϊ με προπόνηση στα βοηθητικά του Σταδίου ΓΣΠ και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας στη Σλοβενία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο «Mestni stadion Fazanerija» και θα αρχίσει στις 19:00.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Κωνσταντίνος Μακρίδης μέσα από το νικηφόρο φιλικό με τη Λευκορωσία (2-1) είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμο συμπεράσματα ενόψει Σλοβενίας και με το δεδομένο ότι μας περιμένει αγώνας με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Οι Σλοβένοι μετά το εκτός έδρας 1-1 με τη Γαλλία παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου και μετά από έξι αγωνιστικές έφτασαν στους 13 βαθμούς.

Στην αποστολή για τη Σλοβενία συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Στέφανος Κίττος, Παναγιώτης Κυριάκου (τερματοφύλακες), Κύπρος Νεοφύτου, Θεμιστοκλής Θεμιστοκλέους, Νέαρχος Ζήνωνος, Ανδρέας Ασημένος, Γιώργος Νικόλας Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βενιζέλου, Ηρόδοτος Χριστοδούλου, Γιώργος Βίκτωρος, Κωνσταντίνος Κουμπαρή, Παναγιώτης Ανδρέου, Ανδρέας Δημητρίου, Νικόλας Κούτσακος, Στυλιανός Βρόντης, Ανδρέας Σιήκκης, Ευαγόρας Αντωνίου, Αντόνιο Φώτη, Στραχίνια Κέρκεζ, Σταύρος Γαβριήλ.

Για τον όμιλο μας την ερχόμενη Τρίτη θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας Γαλλία - Βοσνία / Ερζεγοβίνη.

Μέχρι το φινάλε της προκριματικής φάσης η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει επίσης τη Γαλλία στην Κύπρο (11 Οκτωβρίου) και εκτός έδρας τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη (15 Οκτωβρίου).

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Σλοβενία 13β. (6 αγώνες)

2. Αυστρία 11β. (6 αγώνες)

3. Γαλλία 10β. (5 αγώνες)

4. Βοσνία Ερζεγοβίνη 3β. (6 αγώνες)

5. Κύπρος 2β. (5 αγώνες)

Πηγή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα