Αργεντινή: Ο πρόεδρος της Ταγέρες απείλησε με όπλο τον διαιτητή!

Αργεντινή: Ο πρόεδρος της Ταγέρες απείλησε με όπλο τον διαιτητή!

Newsroom
Ταγέρες

bet365

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή, καθώς τα Μέσα της χώρας αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Ταγέρες έκανε «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών με όπλο στην τσέπη του προκειμένου να εκφράσει τα παράπονα του για μια επίμαχη φάση της αναμέτρησης με την Μπόκα Τζούνιορς.

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αργεντινή μετά τον αμφιλεγόμενο αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην Ταγέρες και την Μπόκα Τζούνιορς. Η Μπόκα κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα αμφισβητούμενο γκολ και κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι άνθρωποι της Ταγέρες ωστόσο δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένη με τις αποφάσεις του διαιτητή και ειδικά με τη φάση του γκολ της Μπόκα, καθώς υποστηρίζουν πως η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή πριν εκείνη καταλήξει στη συνέχεια στα δίχτυα. Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της Ταγέρες, Αντρέ Φάσι, «μπούκαρε» στα αποδυτήρια των διαιτητών για να ζητήσει τον λόγο.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, ο Φασί μπήκε στα αποδυτήρια έχοντας ένα όπλο στην τσέπη του. Όπως υποστηρίζουν στην Αργεντινή, ο πρόεδρος της Ταγέρες απείλησε τον διαιτητή και μάλιστα ξεκαθάρισε πως θα προχωρήσει σε ποινική μήνυση, ισχυριζόμενος πως ο ρέφερι ήταν αυτός που του επιτέθηκε πρώτος.

Το γκολ για το οποίο διαμαρτύρονται στην Ταγέρες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα