Σαντιό Μανέ: Κοντά στην επιστροφή στην Ευρώπη

Σαντιό Μανέ: Κοντά στην επιστροφή στην Ευρώπη

Newsroom
mane_al_nassr

bet365

Σε δύσκολη θέση στην Αλ Νασρ, ο Σενεγαλέζος σταρ θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες...

Για κάποιους παίκτες, με πρώτο στη λίστα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η περιπέτεια στη Σαουδική Αραβία πηγαίνει μάλλον καλά. Για άλλους, ωστόσο, είναι πιο περίπλοκη. Αυτό ισχύει ειδικότερα για τον συμπαίκτη του Πορτογάλου σταρ Σαντιό Μανέ.

Σύμφωνα με το «FootMercato» ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται από πλευράς διοίκησης στην πόρτα της εξόδου, διαπραγματευόμενος με διάφορους συλλόγους, μεταξύ των οποίων και η Αλ Ιτιχάντ, για αποχώρηση.

Ο Σενεγαλέζος πέτυχε 13 γκολ και έδωσε 8 ασίστ σε 32 παιχνίδια κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν. Προφανώς δεν ήταν αρκετό για την Αλ Νασρ. Ωστόσο, ο παίκτης δεν είχε καμία πρόθεση να φύγει από την τωρινή του ομάδα.

Σύμφωνα με διάφορα τουρκικά ΜΜΕ, όπως το Fotomac και σαουδαραβικά media, ο Μανέ θα μπορούσε να αλλάξει βρει διέξοδο με προορισμό την Μπεσίκτας, η οποία έχει ήδη κάνει πρόταση για τον 32χρονο (η μεταγραφική αγορά κλείνει στις 13 Σεπτεμβρίου στην Τουρκία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα