Γαλατάσαραϊ: Έδειξε τα... δόντια της με φιλική οκτάρα ενόψει ΠΑΟΚ

Newsroom
Γαλατάσαραϊ

bet365

Η Γαλατάσαραϊ είχε κέφια στην φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Έροκσπορ της δεύτερης κατηγορίας, τη συνέτριψε με 8-3 κι έδειξε... άγριες διαθέσεις δυο εβδομάδες πριν από το ραντεβού με τον ΠΑΟΚ.

Τρομακτική Γαλατάσαραϊ, σταμάτησε στα οκτώ γκολ απέναντι στην Έροκσπορ της δεύτερης κατηγορίας. Περίπου δυο εβδομάδες πριν από την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ (25/9) για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League, οι Τούρκοι διέλυσαν την Έροκσπορ με 8-3 και με τον Μίτσι Μπατσουαγί σε μεγάλα κέφια.

Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων δυο φορές με ισάριθμα γκολ του Φαγιέ αποδείχθηκαν μοιραία λάθη, αφού τα γκολ στην αντίπαλη εστία έρχονταν στο πολλαπλάσιο. Ενδιάμεσα ο Σάρα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 (12΄), με τον Μπατσουαγί στο 27΄να διαμορφώνει το 2-2.

Μέσα σε πέντε λεπτά Ντεμίρ και Τορέιρα (35΄-40΄) ανέβασαν το σκορ του ημιχρόνου στο 4-2, με τους Μέρτενς και Ντερβισόγλου να παίρνουν τη σκυτάλη στο β΄μέρος και να γράφουν το 6-2 μέσα σε δυο λεπτά (62΄-64΄). Το γκολ του Σατάκοβιτς στο 67΄έκλεισε λίγο την ψαλίδα, η οποία άνοιξε ξανά λόγω Μπατσουαγί.

Ο έμπειρος επιθετικός με δυο γκολ στο 70΄και το 73΄ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 8-3.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα