Σκιλάτσι: Στο νοσοκομείο ο θρύλος της Ιταλίας, σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Σκιλάτσι: Στο νοσοκομείο ο θρύλος της Ιταλίας, σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Νίκος Κικίδης
Σκιλάτσι

bet365

Φόβοι για την κατάσταση του Ιταλού θρύλου, Τοτό Σκιλάτσι, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω της μάχης που δίνει με τον καρκίνο στο παχύ έντερο.

Ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του Ιταλού θρύλου, Τοτό Σκιλάτσι. Ο 59χρονος παλαίμαχος επιθετικός δίνει εδώ και καιρό προσωπική μάχη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο, όμως οι φόβοι γύρω από την κατάστασή του κορυφώθηκαν όταν αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια του Σκιλάτσι πάντως φρόντισε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του, τονίζοντας πως βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και παρακολουθείται συνεχώς από ομάδα ιατρών.

«Με αφορμή τις πολυάριθμες κλήσεις από δημοσιογραφικά μέσα και τις ανησυχητικές ειδήσεις που κυκλοφορούν, σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Τοτό είναι σε σταθερή κατάσταση και υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση, μέρα και νύχτα. Δύναμη, Τοτό» τόνισαν χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Instagram.

Ο Σκιλάτσι στην καριέρα του φόρεσε τη φανέλα των Γιουβέντους και Ίντερ, ενώ κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990 με έξι γκολ όταν η Ιταλία κατέκτησε την τρίτη θέση. Την ίδια χρονιά μάλιστα βγήκε δεύτερος στην ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας, πίσω μόνο από τον νικητή Λόταρ Ματέους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα