Βόλος: Ανακοίνωσε την «αστεράτη» Σοφία Ιαντερόσα που έχει παίξει στο Champions League Γυναικών

Βόλος: Ανακοίνωσε την «αστεράτη» Σοφία Ιαντερόσα που έχει παίξει στο Champions League Γυναικών

Newsroom
Σοφία Ιαντερόσα

bet365

Την ανακοίνωση ποδοσφαιρίστριας που έχει αγωνιστεί στο Champions League ανακοίνωσε η ομάδα γυναικών του Βόλου.

Μία μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα Γυναικών του Βόλου, η οποία έκανε το... μπαμ με την ανακοίνωση της Σοφία Ιαντερόσα από τον Καναδά.

Η 21χρονη ποδοσφαιρίστρια έχει αγωνιστεί στο Champions League Γυναικών τη σεζόν 2022/2023, όταν ήταν ακόμη στη Μπιρκιρκάρα της Μάλτας.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η SOFIA IADEROSA στην ομάδα μας...

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 7η μεταγραφή της για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Πρόκειται για την Καναδή επιθετικό Sofia Iaderosa που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική μας γραμμή τη νέα σεζόν, λύνοντας το χρόνιο πρόβλημα του σκοραρίσματος.

Η Sofia είναι 21 χρονών, με ύψος 1, 70 μ. και σημαντικές παραστάσεις απο το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για την Atasexir στην Α' Εθνική Τουρκίας, ενώ τη σεζόν 2022-23 βρέθηκε στην πρωταθλήτρια Μάλτας Birkirkara με την οποία αγωνίστηκε και σε 2 αγώνες του Champion league γυναικών.

Διακρίνεται κυρίως για το δυναμικό παιχνίδι της, το εξαιρετικό σουτ και τα πολύ καλά τελειώματα των φάσεων. Η παίκτρια θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας
Welcome Sofia Iaderosa to Volos 2004!!!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα