Εθνική Νέων: Φιλική ισοπαλία με την Κ19 του Ολυμπιακού

Βασίλης Μπαλατσός
Εθνική Νεων

bet365

Η Εθνική Νέων ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για την πρώτη προκριματική φάση του EURO U-19 με φιλικό ισοπαλία (1-1) με την Κ19 του Ολυμπιακού στου Ρέντη.

Η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με σκόρερ τον Λίγδα στο 70' ενώ στο 75' ο Καλαϊτσίδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

O Βαγγέλης Μόρας χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους διεθνείς και συγκεκριμένα τους: Μπελερή, Καλτσά, Γεωργακόπουλο, Κούπενο, Γαλιάτσο, Μπαταούλα, Κοσίδη, Πλιώνη, Τσιούγγαρη, Πολύκράτη, Αλαφάκη, Μαρουτσή, Καλαϊτσίδη, Αδαμάκη, Λιατσικούρα, Μπρέγκου, Παναγιωτακόπουλο, Πνευμονίδη, Πολιτάκη, Μύθου, Κωστούλα, Αγγελάκη, Ανδρικόπουλο και Δεληανίδη.

Για τους Ερυθρόλευκους ξεκίνησαν οι Κουράκλης, Σκουρόπουλος, Ρολάκης, Θεοδωρίδης, Καρκατσάλης, Πλης, Γιουσούφ, Φλούδας, Σούφκα, Τουφάκης, Φράγκος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Έξαρχος, Φίλης, Γιωτόπουλος, Στάντζος, Κτενάς, Βασιλακόπουλος, Τζαμαλής, Μιχαηλίδης, Λίγδας, Καμπαγιοβάνης.

Με αυτό το φιλικό ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας (06-10/09) της Εθνικής Νέων υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, ενόψει της συμμετοχής της στην πρώτη προκριματική φάση του EURO U-19, τον προσεχή Νοέμβριο (13-19/11).

@Photo credits: epo.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα