Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (11/09) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Το μεγάλο διπλό της Ελλάδας μέσα στην Ιρλανδία στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Ρουκέτες στο Δουβλίνο! Τεράστια και παλικαρίσια νίκη για την Εθνική του Γιοβάνοβιτς με ασύλληπτες γκολάρες Ιωαννίδη και Τζόλη μετά από ένα υπέροχο δεύτερο ημίχρονο. Καλύτερη στη διαφορά τερμάτων και πρώτη στον όμιλο η Εθνική μας.

Live Sport: Ζωγράφος είσαι, Φώτη! Με νέα μυθική γκολάρα του Superman Ιωαννίδη η Ελλαδάρα του Γιοβάνοβιτς νίκησε στο Δουβλίνο την Ιρλανδία και έκανε το «2 στα 2» στο Nations League. Πιερό άνω των 3 εκατ.! Η ΑΕΚ ανακοίνωσε έως το 2027 τον θηριώδη σέντερ φορ με συμβόλαιο που μαζί με μπόνους και χρήματα στη Μακάμπι απογειώνει την επένδυση.

Φως των Σπορ: Και τώρα οι Άγγλοι! Η Εθνική 2-0 στο Δουβλίνο την Ιρλανδία με Ιωαννίδη και Τζόλη πάει για την επόμενη πρόκληση. Διπλό σόου Ράιτ και Βεζένκο οργίασαν στο χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα. Ανεπίσημο ντεμπούτο Φουρνιέ με 8 ασίστ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Του χρωστάω πολλά! Τεράστιες προσωπικότητες συμφωνούν για το μεγαλείο του Βάσκου. Τι λένε Ιμπόρα, Ράκιτιτς και Ντάνι Γκαρθία. «Τον φοβούνται... είμαι ερωτευμένος με το στυλ παιχνιδιού και άλλα πολλά»!

Ώρα των Σπορ: Παίζει αμέσως! Κιτρινόμαυρος ο Πιερό για την επόμενη τριετία, πήρε τη φανέλα με το νούμερο 14. Υπέγραψε το θεριό, πιάνει σήμερα δουλειά στα Σπάτα, είναι πανέτοιμος και σε εξαιρετική κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα