Νεϊμάρ: «Αργοσβήνει» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, έμεινε εκτός λίστας της Αλ Χιλάλ!

Νεϊμάρ: «Αργοσβήνει» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, έμεινε εκτός λίστας της Αλ Χιλάλ!

Νίκος Κικίδης
Νεϊμάρ

bet365

Εκτός λίστας της Αλ Χιλάλ για το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας έμεινε ο 32χρονος Νεϊμάρ, καθώς χρειάζεται ακόμα... υπομονή μέχρι να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Νεϊμάρ σε μια αναπάντεχη κίνηση αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ευρώπη και την Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη της Αλ Χιλάλ και της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτό το κεφάλαιο της καριέρας του ωστόσο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς νωρίς στην περσινή σεζόν ο Βραζιλιάνος υπέστη ρήξη χιαστού κι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Κι ενώ πολλοί περίμεναν τη μεγάλη επιστροφή, η επάνοδος του 32χρονου αστέρα τελικά πήρε νέα αναβολή! Κι αυτό διότι στη λίστα που δημοσίευσε η Αλ Χιλάλ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας κάνει... κρότο η απουσία του Βραζιλιάνου.

Όπως έχουν υποδείξει άλλωστε οι τελευταίες εξετάσεις ο Νεϊμάρ θα χρειαστεί ακόμα περίπου δυο μήνες αποθεραπείας προκειμένου να είναι έτοιμος ξανά για αγωνιστική δράση, μένοντας πρακτικά εκτός πλάνων τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο.

Εκείνη την περίοδο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League Ασίας, όμως στο πρωτάθλημα θα μπορεί να δηλωθεί ξανά από τον Ιανουάριο όταν ανοίξει το νέο μεταγραφικό παράθυρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα