Αμορίμ για Ιωαννίδη: «Είναι αποτυχία ότι δεν τον αποκτήσαμε»!

Άρτεμις Κλεφτάκη
Ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού

bet365

Στη συνέντευξη Τύπου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το ματς με την Αρούκα, ο Ρούμπεν Αμορίμ χαρακτήρισε ως αποτυχία της ομάδας του το ότι δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν στο ραντάρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας το φετινό καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να απορρίπτει όλες τις προτάσεις της πορτογαλικής ομάδας για να τον κάνει δικό της.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Σπόρτινγκ με την Αρούκα, έκανε λόγο για αποτυχία του συλλόγου σχετικά με την απόκτηση του Ιωαννίδη, αναδεικνύοντας έτσι πόσο πολύ τον ήθελε η ομάδα.

«Όλοι γνώριζαν ότι είχαμε ένα σχέδιο για έναν έτοιμο παίκτη που τελικά δεν πήραμε. Μιλήσατε ακόμη και για αποτυχία και είναι αλήθεια. Το ότι δεν πήραμε τον Ιωαννίδη είναι αποτυχία», είναι τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού, μεταξύ άλλων.

«Δεν τον πήραμε και κινηθήκαμε για έναν άλλο παίκτη, που δεν είναι όμως το ίδιο έτοιμος με τον Ιωαννίδη (19χρονος Χάρντερ). Δεν θέλουμε έναν δεύτερο Γιόκερες, αλλά κάποιον με παρόμοια χαρακτηριστικά, ώστε εάν συμβεί κάτι στον Γιόκερες, η ομάδα να μην χρειαστεί να αλλάξει τον χαρακτήρα της στην επίθεση», πρόσθεσε.

Πάντως, άφησε να εννοηθεί ότι η Σπόρτινγκ δεν θα ξεχάσει εύκολα την περίπτωση του Ιωαννίδη:

«O Iωαννίδης είναι ένας παίκτης που φοβάμαι ότι μπορεί να έχει χαθεί για πάντα. Αλλά δεν ανησυχώ, ανησυχώ να κρατήσουμε τους δικούς μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους επιθετικούς μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα