Ρονάλντο: Έφτασε τους 1 δισ. ακολούθους στα social media!

Ρονάλντο: Έφτασε τους 1 δισ. ακολούθους στα social media!

Newsroom
ronaldo

bet365

Τους ένα δισ. ακολούθους σε όλα τα social media μαζί έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μπορεί να κοντεύει τα 40 του χρόνια, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία παραμένει ένας από τους ποδοσφαιριστές που κεντρίζουν περισσότερο τα βλέμματα, βρίσκοντας παράλληλα όλο και περισσότερους τρόπους για να ανεβάζει τους followers του στα social media.

Από το βράδυ της Πέμπτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τους 1 δισ. ακολούθους συνολικά σε όλους τους λογαριασμούς που διαθέτει στα social media. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ο πρώτος που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό ακολούθων σε όλους τους λογαριασμούς social media μαζί.

Ο Ρονάλντο δημιούργησε πρόσφατα λογαριασμό στην πλατφόρμα του YouTube όπου έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 60.000.000 ακολούθους μέσα σε σχεδόν έναν μήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα