Bet Builder για Πρωταθλητές* με απόδοση 14 στο ντέρμπι της Bundesliga!

Newsroom
κ
Ματς που μυρίζει μπαρούτι στην εκκίνηση της 3ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Η Ντόρτμουντ είναι το μεγάλο φαβορί για το «τρίποντο», όμως η Χαϊντενχάιμ δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί μέσα στο «Signal Iduna Park»!

Οι Βεστφαλοί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με μια νίκη και μια ισοπαλία και στο τελευταίο τους παιχνίδι με την Βέρντερ στη Βρέμη «κόλλησαν» στο 0-0. Αποτελεί «αγκάθι» το γεγονός ότι ο βασικός στράικερ της Ντόρτμουντ, Σέρχου Γκιρασί, ολοκληρώνει το στάδιο της αποθεραπείας του και δεν είναι σε βαθμό ετοιμότητας για να παίξει βασικός. Η Χαϊντενχάιμ λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν. Μετράει μόνο νίκες (2/2) και η εστία της δεν έχει παραβιαστεί. Η Ντόρτμουντ μέσα στο «σπίτι» της θα πιέσει και όλα τα παραπάνω σημάδια «φωτογραφίζουν» Goal/Goal σε απόδοση 1.84.

Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων έχει δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό μείγμα στην επίθεση με πρωταγωνιστές τους Μπεκ, Βάνερ και Σιενσα. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι στα δύο παιχνίδια που έχουν υπάρξει στο παρελθόν η Ντόρτμουντ δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει (0-0, 2-2). Η Χαϊντενχάιμ θα μπει στο τερέν με άγνοια κινδύνου. Απόδοση 3.35 να σκοράρουν το πρώτο γκολ της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι.

Παίχτης «κλειδί» στο παιχνίδι της Χαϊντεχνάιμ είναι ο Πολ Βάνερ. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός με δύο γκολ και μια ασίστ έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλων στην Bundesliga, ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Conference League) μετράει σε 4 παιχνίδια 4 γκολ και 2 ασίστ. Απόδοση 6.00 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Πολ Βάνερ!

Ο συνδυασμός και των τριών επιλογών σε Bet Builder με απόδοση 14!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &; ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα