Αυτός είναι ο πραγματικός Βασίλης Χατζηπαναγής! (vid)

Αυτός είναι ο πραγματικός Βασίλης Χατζηπαναγής! (vid)

Newsroom
Αυτός είναι ο πραγματικός Βασίλης Χατζηπαναγής! (vid)

bet365

Η τέχνη της ντρίμπλας δεν ξεχνιέται. Και ο Βασίλης Χατζηπαναγής τη γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν. Απολαύστε τον!

Έμεινε στην ιστορία ως ο Νουρέγιεφ του ποδοσφαίρου, ως ο άνθρωπος που μπορούσε να ντριμπλάρει ακόμα και σε τηλεφωνικό θάλαμο. Η κλειστή του ντρίμπλα δεν είχε όμοια σε όλη την επικράτεια, ενώ η φαντασία και ο αυτοσχεδιασμός του έκαναν τους αντιπάλους να μπερδεύουν τα πόδια τους. Ο Βασίλης Χατζηπαναγής έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ηρακλή και σκόραρε με κάθε τρόπο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σημείωσε έξι γκολ με απευθείας χτύπημα κόρνερ. Ένα γκολ του έπαιζε στην τηλεόραση της Σοβιετικής Ένωσης για έξι μήνες, ενώ μια εφημερίδα είχε βάλει φωτογραφία του δίπλα σε σκιέρ, θαυμάζοντας τα σλάλομ του. Σε διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργάνωσε το 2003 η ΕΠΟ, ο «Βάσια» ψηφίστηκε ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής των τελευταίων 30 ετών!

Η πραγματική μαγεία του Βασίλη Χατζηπαναγή

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε στα Social Media ένα βίντεο με κάποιον που έκανε «γκελάκια» με ένα μπαλάκι του τένις στην παραλία. Ειπώθηκε ότι πρόκειται για τον «Νουρέγιεφ», αλλά αποδείχθηκε όμως ότι δεν ήταν ο Βασίλης Χατζηπαναγής.

Ο «Βάσια» μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου σε παιδιά και δείχνει ο ίδιος τι σημαίνει... «μιλάω στην μπάλα». Απολαύστε τον πραγματικό Χατζηπαναγή στο βίντεο που ακολουθεί και θυμηθείτε τη συνέντευξή του στο Gazzetta!

@footballclipsgr68 #fy #fyp #fypシ #fypage #football #footballedit #footballtiktok #legend #chatzipanagis #vasias ♬ original sound - footballclipsgr68

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα