Τσεχία: Aναβολή της αγωνιστικής λόγω πλημμυρών!

Newsroom
Πράγα

bet365

Σε υψηλό συναγερμό η Τσεχία λόγω πλημμυρών και η Ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε την αναβολή της αγωνιστικής σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία.

Οι αρχές στην Πράγα προχώρησαν στην τοποθέτηση προστατευτικών για πλημμύρες στο ιστορικό κέντρο της πόλης, αφού οι μετεωρολόγοι επέκτειναν την προειδοποίηση για ακραία βροχόπτωση σε περισσότερες περιοχές της χώρας. Ισχυρές βροχές πλήττουν κυρίως τα ανατολικά τμήματα της Τσεχίας από την Πέμπτη, ενώ οι πληγείσες περιοχές μπορεί να δεχθούν πάνω από το ένα τρίτο της ετήσιας βροχόπτωσης μέσα σε τέσσερις ημέρες έως την Κυριακή.

Ετσι, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε την αναβολή της 8ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας και της 9ης στροφής της δεύτερης κατηγορίας, αφού η ανησυχία είναι τεράστια. Θυμίζουμε, πως η Σπάρτα Πράγας είναι στην κορυφή και ακολουθεί η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa, Σλάβια (στο -3 από την κορυφή).


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα