Σούπερ Bet Builder για το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου!

Newsroom
Αρσεναλ
Η Premier League επιστρέφει με ματσάρα και ένα μεγάλο ντέρμπι στο Λονδίνο!

Ώρα ντέρμπι και… αποδείξεων στην Premier League! Η Τότεναμ υποδέχεται την Άρσεναλ (16:00) στο πιο σημαντικό αγώνα της 4ης αγωνιστικής του κορυφαίου πρωταθλήματος στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της κόντρα στην Τότεναμ, όμως τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τις σημαντικές απουσίες των Μάρτιν Όντεγκαρντ και Ντέκλαν Ράις, που θα λείψουν λόγω τραυματισμού και τιμωρίας, αντίστοιχα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους Γκαμπριέλ Ζεσούς, Ρικάρντο Καλαφιόρι και Μικέλ Μερίνο, σε ένα… παζλ που συνολικά ευνοεί την πιο γεμάτη Τότεναμ: Οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και τις απουσίες για να σκοράρουν πρώτοι στο ματς, γεγονός που προσφέρεται σε απόδοση 2.02.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι: Η Άρσεναλ έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια χαρακτήρα και στόφα ομάδας που μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και η συνθήκη αλλάζει όταν στο… τραπέζι υπάρχει και ντέρμπι με τη μισητή Τότεναμ. Ακόμα και χωρίς τις δύο «κολώνες» στο κέντρο, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και η ισοπαλία συνοδεύεται με απόδοση 3.60.

Επιπρόσθετα, είναι δεδομένο πως η ομάδα του Ποστέκογλου θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο στον Χέουγκ-Μιν Σον. Ο αρχηγός της Τότεναμ διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να προκαλέσει πονοκέφαλο στην άμυνα της Άρσεναλ και το ενδεχόμενο να καταγράψει δύο ή περισσότερες τελικές προς την εστία του Ράγια προσφέρεται σε απόδοση 4.00.

Ο συνδυασμός και των τριών επιλογών σε Bet Builder με απόδοση 29!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα