Τρίποντο πρωτιάς για την ΑΕΚ με τρεις κορυφαίες επιλογές!

Newsroom
Ο Κοϊτά
Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Βόλο στην «Αγιά Σοφιά» ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Super League.

Η «Ένωση» μπροστά στο κοινό της είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις βαθμολογικές απώλειες των υπολοίπων διεκδικητών του τίτλου. Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο Ολυμπιακός σκόνταψε (0-0) με τον Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν επίσης στο 0-0 στην Τούμπα.

Πλέον, η ΑΕΚ έχει ευκαιρία με νίκη κόντρα στον Βόλο να πατήσει στην κορυφή και το κίνητρο για τους παίχτες του Ματίας Αλμέιδα είναι μεγάλο. Οι γηπεδούχοι με βάση και το πάθημα στο περασμένο εντός έδρας ματς με την Λαμία (1-1) αναμένεται να μπουν στο τερέν με το πόδι στο γκάζι για να μην επανεμφανιστεί το άγχος και το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο κοστολογείται σε απόδοση 2.10.

Επιθετικά η ΑΕΚ θα στηριχθεί στον Λιβάι Γκαρσία, όμως οι κινήσεις και Κοϊτά πάνω στο τερέν δεν περνάνε απαρατήρητες. Ο 25χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ στο περασμένο ματς με τον Λεβαδειακό έδειξε ότι έχει και το γκολ στο ρεπερτόριό του και αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Βόλου. Anytime σκόρερ Κοϊτά σε απόδοση 2.25 απέναντι στον Βολο.

Περιμένουμε ένα παιχνίδια με την ΑΕΚ να ελέγχει τον ρυθμό να πιέζει και τον Βόλο να έχει το μυαλό του περισσότερο στον τρόπο που θα χαλάσει το παιχνίδι των γηπεδούχων και παράλληλα να ψάχνει αντεπιθέσεις. Στη περιοχή του Βολου θα δούμε αρκετές μονομαχίες που ενδέχεται να οδηγήσουν την μπάλα στην άσπρη βούλα. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.50 στο παιχνίδι της Νέα Φιλαδέλφειας.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).


ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα