Αποκαλυπτικές συνομιλίες: Παίκτης ζητάει 20.000 για να κάτσει να χάσει επειδή είναι απλήρωτος

Newsroom
Μπάλα

bet365

Τα τηλεφωνήματα που έπιασε ο κοριός της Europol με δύο ποδοσφαιριστές που προσφέρονται να έχουν μειωμένη απόδοση έναντι χρηματικού ποσού.

Δύο συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια των αρχών, τις οποίες κατέγραψε ο κοριός της «Europol» έφερε στην δημοσιότητα η χθεσινοβραδινή εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της λοιπόν, στην πρώτη, ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας διαβεβαιώνει μπουκ ότι τουλάχιστον τρεις συμπαίκτες του είναι διατεθειμένοι να έχουν μειωμένη απόδοση σε συγκεκριμένο ματς. Μάλιστα, όπως αναφέρει οι δύο από αυτούς παίζουν στην άμυνα και μπορούν να φροντίσουν η ομάδα τους να δεχθεί τουλάχιστον 3 γκολ.

Στην άλλη συνομιλία, ακούγεται άλλος παίκτης που αγωνίζεται σε διαφορετικό σύλλογο να επικοινωνεί με τον μπουκ και να του ζητάει 20.000 ευρώ, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση, καθώς είναι δύο χρονια απλήρωτος.

Μάλιστα εκφράζει παράπονα ότι η αντίπαλη ομάδα δεν ενδιαφέρεται να χρηματοδοτήσει τη μειωμένη αγωνιστική του απόδοση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα