Λυών - Ολυμπιακός: Με κλειστές εξέδρες το «Groupama Stadium»

Newsroom
gkroypama_stantioym_1

bet365

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό ενόψει του ματς με τη Λυών για το Europa League, καθώς η UEFA τιμώρησε τους Γάλλους με κλειστές εξέδρες στο βόρειο και νότιο τμήμα του γηπέδου.

Η ευρωπαϊκή επιστροφή της Λυών δεν αρχίζει ιδανικά, αφού η UEFA έριξε... καμπάνα στη Λυών. Αιτία; Τα επεισόδια στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, τον Απρίλιο του 2022. Δυσάρεστα τα νέα για τους Γάλλους, αφού το «Groupama Stadium» δεν θα είναι γεμάτο για την πρεμιέρα του Europa League κόντρα στον Ολυμπιακό (26 Σεπτεμβρίου). Το βόρειο και το νότιο κομμάτι του γηπέδου θα παραμείνει κλειστό, γεγονός που επηρεάζει τη δυναμική της έδρας της γαλλικής ομάδας.

Θυμίζουμε, πως κόντρα στη Γουέστ Χαμ οι οπαδοί της Λυών επιχείρησαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ συγκρούστηκαν με Άγγλους οπαδούς. Βίαια επεισόδια σημειώθηκαν και γύρω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα την πειθαρχική δίωξη από την UEFA.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα