ΚΟΠ: Λεπτομέρειες για το Σούπερ Καπ Γυναικών

Newsroom
ΚΟΠ
Με ανακοίνωσή της η ΚΟΠ έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το Σούπερ Καπ Γυναικών, ανάμεσα σε Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών, που θα διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου.

Περαιτέρω πληροφορίες για το επερχόμενο Σούπερ Καπ Γυναικών, ανάμεσα σε Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών που θα διεξαχθεί στις 28 του μήνα, έδωσε με ανακοίνωσή της η ΚΟΠ.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε πως ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, ελεύθερη είσοδο, ενώ αν υπάρξει ισοπαλία στην κανονική διάρκεια, θα έχουμε απευθείας πέναλτι.

Η ανακοίνωση:

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας για το Super Cup Γυναικών.

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς θα διεκδικήσουν οι ομάδες Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών.

Λεπτομέρειες για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, συζητήθηκαν σήμερα στην οργανωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ, στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις 19:00.

Με τη στήριξη της ΚΟΠ, ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, τότε ο νικητής θα αναδειχτεί απευθείας μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και δεν θα γίνει προπώληση εισιτηρίων. Θα λειτουργήσουν δύο ταμεία στις εισόδους και θα δίνονται εισιτήρια μετά από επίδειξη της κάρτας φιλάθλου. Οι θύρες σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

Οι φίλοι της ομάδας Apollon Ladies θα εισέρχονται στην κεντρική κερκίδα του σταδίου από την είσοδο 1 και οι φίλοι της Λευκοθέας Λατσιών από την είσοδο 2 της κεντρικής κερκίδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα