Μπίσεσβαρ: Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 36 ετών

Μπίσεσβαρ: Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 36 ετών

Newsroom
Μπίσεσβαρ: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ήχο της Τούμπας»

bet365

Τίτλοι τέλους στην ποδοσφαιρική καριέρα του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 36 ετών.

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε ο Ντιέγο Μπίσεσβαρ. Ο Σουριναμέζος επιθετικός που αγωνίστηκε για επτά χρόνια στον ΠΑΟΚ αποχώρησε το 2023 από τη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την καριέρα του στην SteDoCo της τέταρτης κατηγορίας της Ολλανδίας.

Μια σεζόν αργότερα ωστόσο ο Μπίσεσβαρ αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του. Μάλιστα έχει σκεφτεί ήδη το επόμενο βήμα του, καθώς θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή στην εθνική ομάδα Κ20 του Σουρινάμ δίπλα στον Βέρνερ Μπλάκσον.

Κάπως έτσι μια πλούσια καριέρα φτάνει στο τέλος της, η οποία αναμφίβολα άνθισε στη Θεσσαλονίκη. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ άλλωστε ο Μπίσεσβαρ κατέγραψε συνολικά 251 ματς με απολογισμό 27 γκολ και 41 ασίστ, ενώ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα