Liga Portugal: Θα φυτευτούν 200 δέντρα για κάθε γκολ, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Πορτογαλία

Newsroom
Σπόρτινγκ - Μπενφίκα

bet365

Σε μία υπέροχη πρωτοβουλία προέβη η Liga Pοrtugal, η οποία δεσμεύτηκε να φυτέψει 200 δέντρα στη χώρα για κάθε γκολ που θα σημειωθεί στην ερχόμενη 6η αγωνιστική.

Τις τελευταίες ημέρες, η Πορτογαλία δοκιμάζεται από πυρκαγιές που έχουν προκαλέσει όχι μόνο υλικές και περιβαλλοντικές καταστροφές, αλλά και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, καθώς η χώρα θρηνεί για τον θάνατο επτά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και τριών πυροσβεστών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Liga Portugal προχώρησε σε μία υπέροχη πρωτοβουλία, καθώς δεσμεύτηκε να φυτέψει 200 δέντρα για κάθε γκολ που θα σημειωθεί στην 6η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας.

Παράλληλα, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες, ενώ στο κέντρο του γηπέδου θα τοποθετηθεί συμβολικά ένα πυροσβεστικό κράνος. Οι αρχηγοί κάθε ομάδας θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας πυροσβεστική στολή.

Επιπλέον, οι σύλλογοι έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε δωρεές, στις οποίες θα συμπεριληφθούν τρόφιμα, ρουχισμός και είδη υγιεινής, για τους πυρόπληκτους ανθρώπους της χώρας.

Η 6η αγωνιστική της Liga Portugal ξεκινάει απόψε (20/09, 22:15), με την αναμέτρηση της Νασιονάλ απέναντι στην Μπράγκα και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (23/09).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα