Γιακουμάκης: Ο πρώην προπονητής του στην Ατλάντα τον αποθέωσε για την εργατικότητά του

Newsroom
Ο Γιακουμάκης πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ με την φανέλα της Κρουζ Αζούλ με υπέροχες κεφαλιές (vid)

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του Γιώργου Γιακουμάκη μίλησε ο πρώην προπονητής του στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, Γκονσάλο Πινέδα, σε δηλώσεις του στη «Record».

Ο πρώην προπονητής της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, Γκονσάλο Πινέδα, μίλησε στην «Record» για τον Γιώργο Γιακουμάκη και τη συνύπαρξή τους στην ομάδα του MLS.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε πάει στην Ατλάντα τον Φεβρουάριο του 2023, στην οποία μέτρησε 43 συμμετοχές, 24 γκολ και 5 ασίστ υπό τις οδηγίες του Πινέδα, ο οποίος είπε τα καλύτερα λόγια για τον Γιακουμάκη:

«Πρώτα απ' όλα, είναι σπουδαίος άνθρωπος και επαγγελματίας. Είναι πολύ εργατικός και περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που κυριαρχεί στο εναέριο παιχνίδι. Έχει επίσης εξαιρετικά τελειώματα, παίζει απλά και μπορεί να ανεβάζει την μπάλα στο γήπεδο», σχολίασε ο Πινέδα για τον πρώην παίκτη του.

Ο Γιακουμάκης βρίσκεται από το φετινό καλοκαίρι στην Κρουζ Αζούλ από το Μεξικό έχοντας τρία γκολ και δύο ασίστ σε έξι ματς που έχει αγωνιστεί. Σχετικά με την προσαρμογή του στο μεξικανικό ποδόσφαιρο, ο Πινέδα υπογράμμισε πως ο 29χρονος επιθετικός δεν έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα.

«Στην Ατλάντα είχε κάποιους τραυματισμούς, αλλά έπαιζε ενάμιση χρόνο συνεχώς, χωρίς προετοιμασία και δίχως διακοπώ. Νομίζω ότι αυτό επηρέασε λίγο το σώμα του», κατέληξε ο Μεξικανός προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα