Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ 0-1: Απόδραση από τη... λάβα του «Μπομπονέρα»! (vid)

Ιάσονας Θεριός
Μπόκα - Ρίβερ

bet365

Χάρη στο τέρμα του Μανουέλ Λαντσίνι, η Ρίβερ Πλέιτ «λύγισε» την Μπόκα Τζούνιορς και πανηγύρισε τη θριαμβευτική νίκη στο πρώτο Superclasico της σεζόν στη Liga Profesional.

Το Μπουένος Άιρες φόρεσε τα καλά του, λικνίστηκε στους ρυθμούς του πιο φλογερού του πάθους και χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα! Άλλωστε, ήταν μέρα ντέρμπι και όχι οποιουδήποτε ντέρμπι, αλλά του θρυλικού Superclasico. Το «Μπομπονέρα» σείστηκε, κάνοντας τις εικόνες των κατάμεστων κερκίδων του να ταξιδέψουν σε κάθε ποδοσφαιρική γωνιά του πλανήτη, αλλά στο τέλος... πληγώθηκε.

Κι αυτό διότι η Ρίβερ Πλέιτ, χάρη στο τέρμα του Μανουέλ Λαντσίνι νίκησε την Μπόκα μέσα στο «σπίτι» της, πανηγυρίζοντας ένα τεράστιο τρίποντο! Στην 5η θέση της Liga Profesional ανέβηκαν οι Μιγιονάριος, στην 11η συνεχίζουν οι Σενέιζες. Φυσικά το ντέρμπι ορίστηκε από φοβερή ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα. Μόλις στα... 5 δευτερόλεπτα μάλιστα ο Γκατόνι της Ρίβερ είδε την πρώτη κίτρινη - από τις έντεκα - του ματς.

Οι ευκαιρίες ήταν λίγες και τη διαφορά έκανε ο Λαντσίνι στο 20' όταν τελείωσε από κοντά τη φάση που δημιούργησε ο ίδιος. Με την ορμή του κόσμου της η Μπόκα πίεσε για την ισοφάριση και πίστεψε πως τη βρήκε στο τελευταίο λεπτό, όμως το γκολ του Χιμένες στο 90+7' ακυρώθηκε για χέρι, με τη Ρίβερ να πανηγυρίζει στο τέλος το μεγάλο τρίποντο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα