Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (22/09) στο Gazzetta

Newsroom
δ

bet365

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη, η πράσινη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο και η πρώτη του Μαρσιάλ στα Σπάτα στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Εγκλήματα. Χωρίς ρυθμό,ουσία και με κενά στην άμυνα οι ερυθρόλευκοι έμειναν όπως και κόντρα στον Παναιτωλικό στη φλύαρη κατοχή μπάλας. Απείλησαν από τρεις εκτελ΄σεις φάουλ και βρήκαν το γκολ στο 90'+6' ύστερα από ασίστ του Ροντινέι στον Ελ Καμπί. Παρέλαση ΠΑΟΚ στον Βόλο, ενδεκάδα με Ουναΐ, να αποφύγει τη νάρκη θέλει η ΑΕΚ με την Athens Kallithea. Εκανε σεφτέ με Μακελελέ, μια βραδιά στ' αστέρια.

Live Sport: Θ-Ε-Ϊ-Κ-Ο! Χθες ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία με πράσινα και χρυσά γράμματα κάτω από τον αττικό ουρανό μπροστά σε 40.000 οπαδούς στο Καλλιμάρμαρο. Αρειανάρα από τα παλιά, αδικείται από το 2-1 επί του Ολυμπιακού, που ήταν απών στο α' ημίχρονο. Αρχοντας με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ, θέλει να έχει καλή θέα ενόψει ΠΑΟ η ΑΕΚ.

Φως των Σπορ: Εχασε τη μπάλα. Πανάξιο 2-1 ο Άρης, ο Ολυμπιακός μένει πίσω και εκπέμπει SOS. Αεράτος στην πόλη ο ΠΑΟΚ, έκατσε στο "Χ" το ματς Παναιτωλικός-Αστέρας Aktor. Γιορτή χωρίς νίκη για Παναθηναϊκό.

Κόκκινος Πρωταθλητής: ΣΟΚ και ντροπή. Τέλος στα χάδια, όλοι προ των ευθυνών τους! Μια ομάδα του Ολυμπιακού πήγε στη Θεσσαλονίκη για περίπατο και μπουγάτσες. Ο Μάντζιος περίμενε όπως έπρεπε τον Μεντιλίμπαρ και τον παρέσυρε σε λάθη που πλήρωσε ακριβά. Ο Άρης 2-1. Κοντά σε όλα και η διαιτησία καρμανιόλα! Ο Παϊρέτο... ομολόγησε και εξέθεσε ΕΠΟ, Λανουά. Φήμες για τον Γιατιτζί.

Ώρα των Σπορ: Θέλει προσοχή για την κορυφή! Κόντρα στην επικίνδυνη Καλλιθέα και χωρίς καθαρόαιμο δεξί μπακ ελλείψει Ρότα - Οντουμπάτζο, η Ενωση ψάχνει πολύτιμο τρίπποντο. Μια χαψιά έκανε ο Άρης τον Ολυμπιακό, έπιασε δουλειά ο... Αντώνης! Φόρτσα με το καλημέρα για τον Μαρσιάλ στα Σπάτα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα