Καρέλης: Σκόραρε για πρώτη φορά στην Ινδία με τρομερό σουτ (vid)

Ο Καρέλης σκόραρε για πρώτη φορά στην Ινδία με τρομερό σουτ (vid)

bet365

Ο Νίκος Καρέλης χρειάστηκε μόλις δύο παιχνίδια για να σημειώσει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μουμπάι Σίτι και το έκανε με τρόπο εμφατικό.

Μ' ένα πολύ εντυπωσιακό σουτ ο Νίκος Καρέλης άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα της Ινδίας με την φανέλα της Μουμπάι Σίτι, χωρίς τελικά να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει κάτι από το ματς, αφού παρ' ότι προηγήθηκε με το γκολ του με 1-0 στην έδρα της Γιασεντπούρ, τελικά ηττήθηκε με 3-2.

Στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης ο Έλληνας φορ πήρε την μπάλα λίγο μπροστά από τον χώρο του κέντρου, έτρεξε με την μπάλα στα πόδια και όταν έφτασε λίγο έξω από την περιοχή των αντιπάλων, την έφερε στο αριστερό του κι έπιασε ένα τρομερό και εξαπέλυσε ένα τρομερό σουτ στέλνοντάς την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του αντίπαλου κίπερ.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Καρέλης είχε δώσει ασίστ στο ντεμπούτο του την περασμένη αγωνιστική, που ήταν και η πρώτη του πρωταθλήματος της ασιατικής χώρας.

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Καρέλη:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα