Καρσέδο ενόψει Σούπερ Καπ: «Θέλουμε να παίζουμε μεγάλους αγώνες, μπορούμε να κερδίσουμε» (vid)

Καρσέδο ενόψει Σούπερ Καπ: «Θέλουμε να παίζουμε μεγάλους αγώνες, μπορούμε να κερδίσουμε» (vid)

Newsroom
ΚΑΡΣΕΔΟ
Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Πάφος, θα διεκδικήσει το Σούπερ Καπ και ο προπονητής Χουάν Κάρλος Καρσέδο μιλώντας στο γραφείο τύπου της ΚΟΠ εκφράζει την αισιοδοξία ότι η ομάδα του έχει την ικανότητα να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη Τετάρτη στο Στάδιο Αλφαμέγα (20:30).

Μετά τον Ζοσέ Ντομίνγκες, και ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο παραχώρησε δηλώσεις στο γραφείο τύπου της ΚΟΠ, ενόψει του μεθαυριανού (25/9, 20:30) τελικού του Σούπερ Καπ, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Πάφο.

Ο Ισπανός κόουτς δήλωσε πως η ομάδα του θέλει να παίζει τέτοια παιχνίδια, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με την έκβαση του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Πάφου και το video των δηλώσεων:

«Το ξέρουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ο κάθε αγώνας που κρίνει ένα τίτλο είναι δύσκολος. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη και έμπειρη ομάδα την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας με φιλοδοξία αλλά και ταπεινότητα, γνωρίζοντας πως είμαστε ικανοί να νικήσουμε και να κατακτήσουμε το super cup.

Όταν ερχόμασταν να αναλάβουμε την Πάφο θέλαμε να παίζουμε αυτούς τους μεγάλους αγώνες. Να εξελισσόμαστε μαζί με την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Αρχίσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία μας αλλά και τους αγώνες χρονιά λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Θεωρώ πως τη δεδομένη στιγμή ως ομάδα είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά ένας τελικός είναι πάντα ένας διαφορετικός αγώνας. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το επίπεδο μας. Γνωρίζουμε πως οι λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν τη νικήτρια ομάδα και θα προσπαθήσουμε αυτές οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος μας και να πάρουμε τη νίκη.

Δεν καταφέραμε να νικήσουμε το ΑΠΟΕΛ στην περσινή χρονιά. Έδειξαν ότι διαθέτουν μια έμπειρη ομάδα. Διατήρησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν. Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολη ομάδα να νικήσεις. Κυρίως όταν προηγηθούν στο σκορ, είναι δύσκολο να τους το ανατρέψεις και ξέρουμε αυτό το χαρακτηριστικό τους. Αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μας παιχνίδι, να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα