Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας 0-4: Τεσσάρα και ντου στα αποδυτήρια

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
ερυθρός

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας διέλυσε με 4-0 την Παρτιζάν εκτός έδρας, με τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» να κάνουν ντου και να τραυματίζουν τον προπονητή της ομάδας τους.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε... πάρτι στο μεγάλο ντέρμπι της Σερβίας, διέλυσε με 4-0 εκτός έδρας την Παρτιζάν, παρέμεινε στην κορυφή και βρέθηκε στο +11 από την αιώνια αντίπαλό του. Ασχημες εικόνες αμέσως μετά το τέλος του ματς.

Στο 174ο ντέρμπι, ο Αστέρας έκανε ό,τι ήθελε, αφού συνέτριψε την Παρτιζάν με 4-0. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν σε τρομερή βραδιά τον Εντιαγέ, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε στο ματς. Ο Σενεγαλέζος άνοιξε το σκορ στο 25' με πέναλτι, ενώ στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Κατόμπα πέτυχε το 2-0. Ο Εντιαγέ με δυο γκολ στο 55' και στο 65' σημείωσε χατ τρικ και διαμόρφωσε το 4-0.

Οι οπαδοί της Παρτιζάν εξοργισμένοι έσπασαν τα αποδυτήρια της ομάδας τους, με τον κόουτς, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να τραυματίζεται στο μέτωπο από σπασμένο τζάμι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα