Ατζέντης Μανωλά: «Δεν υπάρχει κάτι με Ρόμα, υπάρχει ενδιαφέρον εκτός Ευρώπης»

Ατζέντης Μανωλά: «Δεν υπάρχει κάτι με Ρόμα, υπάρχει ενδιαφέρον εκτός Ευρώπης»

Νίκος Κικίδης
manolas_0

bet365

Ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, Έντσο Ραϊόλα, διέψευσε πως ο Έλληνας αμυντικός θα επιστρέψει στη Ρόμα και συμπλήρωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον εκτός Ευρώπης για τον πελάτη του.

Ο Κώστας Μανωλάς παραμένει ελεύθερος από το καλοκαίρι και τον υποβιβασμό της Σαλερνιτάνα στη Serie A, αναζητώντας ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τους προηγούμενους μήνες το όνομά του συνδέθηκε με την επιστροφή του στη Ρόμα, όμως ο ίδιος φρόντισε να διαψεύσει τα συγκεκριμένα σενάρια.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ήρθε η σειρά του ατζέντη του, Έντσο Ραιόλα, να ξεκαθαρίσει πως ο Έλληνας αμυντικός δεν θα επιστρέψει στη Ρώμη, αν και τόνισε πως αυτή η πιθανότητα ήταν ορατή στο παρελθόν.

Τη δεδομένη στιγμή ωστόσο δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο από πλευράς Τζαλορόσι, αλλά συμπλήρωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον εκτός Ευρώπης για τον Μανωλά.

«Η πιθανότητα επιστροφής του στη Ρόμα συζητήθηκε αρκετές φορές αλλά στο τέλος οι Τζαλορόσι πήραν τον Ερμόσο και τον Χούμελς. Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό με Ρόμα, υπάρχει όμως από ομάδα εκτός Ευρώπης» τόνισε ο ξάδερφος του Μίνο Ραϊόλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα