Ινφαντίνο: «Ζει σε διαμέρισμα που κοστίζει 8.370 μηνιαίως και πληρώνεται από τη FIFA», σύμφωνα με την Blick

Βασίλης Μπαλατσός
infantino_fifa

bet365

Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα «Blick»ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, διαμένει σε υπερπολυτελές διαμέρισμα με έξοδα που χρεώνονται στην Ομοσπονδία.

Για ακόμα μια φορά ο Τζάνι Ινφαντίνο βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας για λάθος λόγους που σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά η ελβετική εφημερίδα «Blick», με αποκλειστικό του ρεπορτάζ, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το πολυτελές διαμέρισμα που διαμένει.

Πρόκειται για σπίτι με μεγάλη βεράντα και υπέροχη θέα στη λίμνη του Ζαγκ, μεταξύ Λουκέρνης και Ζυρίχης, το οποίο κοστίζει περίπου 8.370 ευρώ το μήνα. Το εξωφρενικό είναι πως το διαμέρισμα είναι πληρωμένο εξολοκλήρου από τη FIFA.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ο πρόεδρος της FIFA αμείβεται με περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, με την αμοιβή του να έχει αυξηθεί κατά 15% σε σχέση με πέρυσι.

Ωστόσο, από την ανώτατη αρχή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου επισημαίνεται ότι όλες οι αμοιβές του προέδρου «ρυθμίζονται συμβατικά και καθορίζονται από ανεξάρτητη επιτροπή».

 

«Αυτό αντιστοιχεί στο τυπικό πακέτο αμοιβών υψηλών στελεχών πολλών οργανισμών στην Ελβετία», ανέφερε εκπρόσωπος της FIFA στο ελβετικό μέσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα