ΑΠΟΕΛ: Για το πολυπόθητο 15ο Σούπερ Καπ

ΑΠΟΕΛ: Για το πολυπόθητο 15ο Σούπερ Καπ

Newsroom
ΑΠΟΕΛ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ
Με στόχο να «σπάσει» την κατάρα του Αλφαμέγα και να προσθέσει το 15ο Σούπερ Καπ στην συλλογή του, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε (25/9, 20:30, Live από το Gazzetta Cyprus) την Πάφο για την πρώτη κούπα της σεζόν.

Ο ΑΠΟΕΛ αποβλέπει στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, προσθέτοντας έτσι το 15ο τρόπαιο του θεσμού στη συλλογή του. Απόψε (25/9, 20:30, Live από το Gazzetta Cyprus), απέναντι στην ανεβασμένη Πάφο, η ομάδα της Λευκωσίας χρειάζεται να αποδώσει στο μέγιστο για να φύγει με την «κούπα».

Οι αντίπαλοι, αήττητοι στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, έχουν επιβληθεί στο Στάδιο «Αλφαμέγα», όπου έχουν σημειώσει εντυπωσιακές επιδόσεις εντός κι εκτός συνόρων, καθιστώντας τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ιδιαίτερα απαιτητική. Το γήπεδο αυτό έχει αποδειχθεί δύσκολος προορισμός για τον ΑΠΟΕΛ, αφού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις του.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες καλείται να διαχειριστεί σωστά τους παίκτες του, καθώς η ένταση των συνεχόμενων αγώνων απαιτεί ευέλικτη προσέγγιση. Σε διάστημα έντεκα ημερών, ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί τέσσερις φορές, γεγονός που προϋποθέτει σοβαρό σχεδιασμό. Μέχρι τώρα, ο Πορτογάλος προπονητής έχει χρησιμοποιήσει ευρύ φάσμα παικτών – 23 συνολικά – δείχνοντας ότι διαχειρίζεται επιτυχώς το ρόστερ του, κρατώντας την ομάδα σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Ο Πίτσι δεν θα αγωνιστεί, καθώς δεν ήταν στο ρόστερ όταν είχε αρχικά οριστεί η ημερομηνία του ματς, ενώ ο Μαξ Μάγιερ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Στον αντίποδα, ο Ματέο Σούσιτς αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι με την Ομόνοια 29Μ στις 29 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα