Παρολί φωτιά για τα ματς του Σαββάτου στη Super League!

Newsroom
Παπαδόπουλος
Σηκώνει αυλαία η 6η αγωνιστική της Super League με δύο αναμετρήσεις που ενδέχεται να αλλάξουν τις ισορροπίες στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Βόλος υποδέχεται (17:00) τη νεοφώτιστη Καλλιθέα σ’ ένα παιχνίδια που οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Η διοίκηση των γηπεδούχων με την απόλυση του προπονητή Χοακίν Γκόμεθ επιχείρησε ηλεκτροσόκ στον πάγκο και περιμένει από τους παίχτες να αντιδράσουν με νίκη. Η Καλλιθέα μπορεί να είναι χωρίς νίκη, όμως έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό αφού στα παιχνίδια με ΑΕΚ, Λαμία, Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό έμεινε στην ισοπαλία. Δικαίως η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι χαρακτηρίζεται «ομάδα της ισοπαλίας» και όλα τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ότι το ματς θα τριγυρίσει στο «Χ».

Η ισοπαλία στο ημίχρονο κοστολογείται σε απόδοση 2.06, ενώ το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης το βρίσκουμε στο 2.62.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρα, ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη (20:00) τον Λεβαδειακό. Οι Αρκάδες έχουν νέο πρόσωπο στον πάγκο τους τον Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος στην πρεμιέρα του την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Το ζητούμενο για τον Αστέρα είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες, προκειμένου να κοιτάξει τις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν επιθετικά με στόχο να σπάσουν και την παράδοση των τελευταίων 4 αναμετρήσεων που δεν έχουν νίκη με τον Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και σκοράρουν με το σταγονόμετρο (3 γκολ σε 5 ματς). Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο πλευρών ότι έχουν τάση στα χαμηλά σκορ. Μάλιστα, τα τελευταία 11 μεταξύ τους ματς έχουν λήξει όλα Under!

Η νίκη του Αστέρα σε συνδυασμό με το Under 2.5 κοστολογείται σε απόδοση 4.00, ενώ το τελικό σκορ 2-0 προσφέρεται σε απόδοση 8.40!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα